Despre Andrei Constantin Alexandru

La început mi s-a părut intrigant exercițiul de a mă imagina cu cineva la masă și de a nu încerca să îmi expun vrio opinie.

De multe ori caut să influențez relatând fapte, situații sau știri recente pe care eu le consider discutabile și care pe mine m-au făcut să mă scarpin în cap.

Sunt și momente în care ascult mai ales când simt că cel din față mea are nevoie de asta și caut doar să completez momentele de pauză cu mici exemple din viața mea personală, sau cu simple încurajări. În ultimul timp aceste momente s-au rărit pentru că mi se pare că eu am nevoie de mai multă atenție decât cei din familie spre exemplu. :))

Dar să beau pur și simplu un ceai fără să fac nici una din cele două mi se pare că aș fi lăsat singur la masă și ar urma un înghițit în sec (asta cred că e o mică teamă de a nu fi ignorat atunci când obțîn întâlnirea la ceai cu respectivă persoană).

Cred că glumitul e esențial în astfel de situații și căutatul unui fir comun de liniște (asta dacă si cealaltă persoană are întradevăr acest scop, că poate de fapt vrea să se agite ca un pepsi) sau de discuție constructivă.

Pe finalul jocului m-am simțit relaxat si hrănit cu ceva nou.

Andrei Constantin Alexandru
Andrei Constantin Alexandru